Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

violet jewelleries &more!!!
Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες με την προσωπική υπογραφή της Violet..!!Ένα blog που φτιάχτηκε με ιδιαίτερη αγάπη για όλες τις γυναίκες που ξέρουν να επιλέγουν ότι τις κάνει στυλάτες!!

Κοσμήματα σμιλεμένα με προσεγμένα υλικά,τσάντες με μοναδικά υφάσματα σε διάφορα σχέδια και χρώματα!!!

2 σχόλια:

  1. Χειροποίητο ονομάζουμε ένα κόσμημα, που για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν μόνον εργαλεία χειρός, όπως οι πένσες η σέγα η λίμα, σφυράκια κ.λ.π. Στο χειροποίητο κόσμημα δεν χρησιμοποιούνται ηλεκτροκίνητες μηχανές, και το κόσμημα δεν έχει χυτά ή πρεσσαριστά μέρη. Ειδικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων είναι το ρεπουσσέ, η κοκκίδωση, η χαρακτική κ.α. Και για την διακόσμησή του το σμάλτο, το νιέλλο κ.α. Ειδικά το τελικό φινίρισμα (λούστρο) μπορεί να γίνει με ηλεκτροκίνητη βούρτσα.

    Τα χειροποίητα κοσμήματα έχουν μία μοναδικότητα, που αντιστοιχεί στον καλλιτέχνη και τις τεχνικές που μετέρχεται, στο ανεπανάληπτο της κατασκευής και στο ότι πάντα θα υπάρχουν τεχνικές που το έμπειρο ανθρώπινο χέρι, θα τις υλοποιήσει πιο σωστά από τα μηχανήματα. . Ένα χειροποίητο κόσμημα φτιαγμένο από έμπειρο τεχνίτη, είναι κατά κανόνα ακριβότερο από ένα κόσμημα παραγωγής. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή